tatoo

Här är en bild på min nya tatuering :D (dock lite dålig bild)

victoria secret fashion show 2010

Nu så har jag precis tagit ett bad, och ska lägga på en ansiktsmask och självklart sätta mig och kolla på Victoria Secrets Fashion Show 2010! vi hörs efter showen ;).

sista minuten


fail

Ja, när jag väl hämtade ut klänningen som jag skulle ha på nyår så visade sig att den var 1: trasig, 2: inte färdigsydd, och det räckte tydligen inte för när jag provade den "för att jag tänkte att det kanske kan gå i alla fall" så har dem skickat en storlek förstor också!!! = jag inte glad alls. Så jag skickade ett klagabrev med rubriken "väldigt missnöjd kund", så jag ska skicka tillbaka den så att jag får pengarna tillbaka och jag tänker inte beställa från nelly igen på riktigt länge! Sk*t företag.

Men jag hade som tur var en "backup" klänning som jag kan ha istället men eftersom att det inte var den jag hade tänkt mig så känns det fortfarande sk*t, menmen vad ska jag göra liksom! Den får duga, den är jätte fin jag hade egentligen tänkt att ha på mig den när jag fyllde 18 men det blev inte så, så att nu får jag ha den istället. Har tyvär ingen bild på den men ah ni får ju se hur den ser ut sen. Men nu så ska jag försöka att fixa lite efter omständigheterna till nyår.

..

J*VLA FUCKING SKIT

:( = :D

Jag tänkte göra upp lite för mitt deppiga inlägg igår, för att min klänning har kommit :D jaaaaaa. Men jag har fortfarande inte fått något sms och det e ju lite weard, men mami ringde dit och kollade och då visade det sig att dem hade det :D så hiimla nice så nu ska jag strax gå och hämta det! Och sen helt från ingenstans så har mitt H&M paket också kommit som inte skulle komma förrän nästa vecka haha ;) allting bara flyter på nu känner jag^^. Men lite stressad är jag fortfarande för att jag skulle behöva åka och köpa lösnaglar men mitt hår ser ut som crap och då menar jag det haha, och jag vill inte tvätta det förrän ikväll^^ haha vilka problem jag har haha ;P men det löser sig väll till slut!

:(.. f*n

Så himla irriterande... Jag lyckades få min Moster att skjutsa mig till Spånga Folkan för att hämta ut mitt Nelly paket och när vi väl kommer dit så har inte mitt paket kommit dit :S?! Det stod på postens hemsida att den hade kommit, men jag har inte fått något sms heller för den delen :/ hmm.. Menmen den måste ju bara komma imorgon men det borde den, ska sitta med mobilen i handen från och med att jag vaknar imorgon haha SMS SMS SMS!! nej men det löser sig nog *hoppas jag* annars så vet jag inte vad ;P. Nu kändes det som att det blev värsta depp inlägget här haha menmen vad ska man göra.

tröst

Då har man precis varit och solat :D nice, märkte under solningen att det var nya rör också och det gjorde ju inte saken värre direkt ;) så nu är man lite brunare (lite bättre) haha.

Såg på postens hemsida nu också att min nyårsklänning har kommit till Spånga Folkan :D kan den här dagen bli bättre eller?! haha tror inte det, men ingen orkar skjutsa dit mig och det stänger om en halvtimma typ :(.. så får bli att hämta den imorgon istället men nu så är den där i alla fall så slipper jag ha panik^^. Men nu så ska jag lägga på en ansiktsmask och ta det lite lugnt! Ha en bra kväll på er. lovelove

nyår´s


mikrofon k*t

Sådärja, nu så har jag precis fixat disken, dammsugit och gjort kaffe så nu sitter och kollar på Fab 5 på tv med lite musik i bakgrunden, haha shit va sköna dem är alltså! Åhh vill bara få ett sms ifrån Spånga Folkan om att min nyårsklänning har kommit!! :D läängtar men det är ju idag eller imorgon så att den är påväg!

behov av en förändring

Jaa hur ska jag göra,... Jag har ju tänkt färga håret ett tag nu men det har bara inte hänt ännu! Jag har varit inne på att göra det lite mörkare för att jag är så trött på mitt hår och är i behäv ut av en förändring! Jag skulle ju inte banga på att ha  håret som på bilden nedan, men då vill man ju ha frisyren också ahha, men det kanske skulle funka i alla fall?! Dock lite rädd för att det skulle se randigt ut, men någonting i den stilen kommer det nog att bli! Eller vad säger ni? Kommentera!!!


jewelry


morgon gympa

Då har man precis sprungit ute på "gräsmattan = snötäcket" efter Mammut och räddat min kusins mobil tillbebör -.- gud jag blir så trött. Hon förstår ju inte att saker och ting inte kan ligga framme när man har en hund valp i huset, menmen hon får ju skylla sig själv! Jag orkade inte åka med till Jakan idag, det skulle ha blivit så stressigt på morgonen då. Men nu så har jag iaf checkat i rutan för alkohol på nyår då haha, då var det avklarat! Hoppas bara att dem har det som jag vill ha (a). Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, försöka hitta någon fin restaurang till nyår kanske?! låter som en bra plan, sen så ska jag sooola :D men nu så ska jag hjälpa min kusin med hennes header, men ha en bra dag! ;)


barnslig som man är

Några timmars spelande senare haha^^, jag har typ blivit beroende ut av att spela Toy Story 3 på xbox (a). Det är ju as kul med barnsliga spel, det är då de e som mest äventyr och sånt på min nivå alltså.

Imorgon i alla fall så kanske jag ska följa med min Moster och mina Kusiner till Jakobsberg och shoppa lite, det är ju där som alla storlekar och sånt finns kvar ;) + att det är nice att för en gångs skull gå där det inte är överbefolkat haha^^

"men nu så ska jag gå och göra någonting dåligt (a) haha"


har aldrig tänkt på hur bra hon sjunger!

Miley Cyrus - Party in the U.S.A

35 grader - JA TACK

Utomlands skulle inte sitta helt fel just nu alltså, gud vad jag saknar värmen! Jag och Denise solade solarium igår som tröst och jag hade typ glömt bort hur skönt det var med känslan av att solen steker på än haha, låter som en poet^^ men guud va jag saknar värmen<3 men snart, snart så kommer den tillbaka och jag får helt enkelt bara vänta som alla andra hah! (tur att det finns solarium) Det känns ju inte direkt bättre när min syrra precis har varit i Malaisia och är i Thailand nu den j*veln alltså! menmen får en massa presenter när hon kommer hem :D <3

Och om cirka ett år så blir det Thailand med min moster & kusin nice huh!


spring kollektion

Jag har hunnit med en liten del sen sista, var först ute med min älskade hund Mammut hon e så himla söt <3, sen så serverades det middag mums, och sist men inte minst så har jag precis kollat in H&M´s Spring kollektion ännu en gång haha^^ det finns så himla fina grejer som man bara vill ha! Jag kunde dock inte hålla mig ifrån att beställa lite grejer.

En söt liten sommar klänning!

Sommar söt bikini, love it!


Men nu så ska jag kila men vi hörs lite senare igen ;)
lovelove

H&M


stressad

Jul hettsen är över men har bytts ut till nyårs hetts istället, vilket är både underbart och för j*vligt haha. Vilka kläder ska man ha på sig? Vart ska man äta? Vart ska man vara? Vilka ska man vara med?
Ja, det är mycket att tänka på helt enkelt!
Jag kommer att fira min nyårsafton tillsammans med några ut av mina nära vänner och jag ser verkligen fram emot det! Vi ska börja kvällen med en mysig middag sen så ska vi hem till ... och spendera resten ut av kvällen där med en massa champagne och annat gott! Sen så får vi se vad som händer ;)! Men jag hoppas att ni har haft en mysig jul och får en awesome nyårsafton.


H&M med vårens måsten!


nya tag!

Jag har bestämt mig för att börja om på nytt, väntar fortfarande på headern och lite annat men det är pågång. Jag blev så himla trött på min blogg men nu så blir det lite förbättringar och jag ska blogga lite mer seriöst ;) men man måste ju börja någonstans eller hur? men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

RSS 2.0