trevlans

Då var man 400:- rikare, och lite skräp fattigare ;)

sanering på g

Hej på er!
Det har varit en väldigt skön dag idag faktiskt tycker jag :)
Igår så höll jag på att lägga ut lite olika grejer på blocket, och jag
har redan fått napp så nu ska det komma en tjej och kolla på mitt
xbox, så det är nice! Dem pengarna hamnar ju till resa i sommar så
alla pengar är bra pengar ;) Sen så får vi se hur det går med "häst utrustningen"
som jag la ut också! Hela dagen har också gått åt till att sanera haha, nej
men vi har städat hela huset och mitt rum och ALLT verkligen. Jätteskönt verkligen.

Idag så har jag varit uppe sen ca: 07:40 för att vända tillbaka dygnet, jag började
ju egentligen min praktik idag men det bara gick inte för att jag gick och la mig
när jag egentligen skulle ha behövt gå upp typ hah, så inatt så har jag sovit typ
3 timmar, så jag kommer nog att sova gott i natt.

Menmen just nu i alla fall så sitter Jag och Simon i en varsin fottöjl
och väntar in våran pizza som vi beställt, åh mums så gott! Egentligen så har jag
aldrig gillat pizza, men ibland så är det bara så mumss. Sen så blir ju inte saken
bättre ut av att jag har abstinensbesvär, egentligen så är dem inte så himla farliga
det jobbiga egentligen är att jag känner mig sugen på någonting hela tiden men kan
inte sätta fingret på det (en cigg) och jag försöker att inte småäta för mycket för att
det har ju sina nackdelar ;P Jag försöker äta nyttiga grejer när jag äter (förutom nu?!)

Men nu så ska jag vara lite social med Simon men hoppas att ni haft en trevlig dag!

:)

Rökfri i en vecka :) hipphipp hurra!
thank good for zonnic haha^^

how to do?!


känns lite konstigt,..

Jag måste säga att det känns lite konstigt när jag går in på blogg.se och ser en klasskompis till mig på första sidan, men egentligen så är det ju inte det ^^ Frida Gustavsson

by H&M


sommaren 2010

Lite från sommaren 2010, saknar

passa på H&M sale!


By H&M

gårdagens

Jag vet att jag har varit lite seg, men hallå jag håller på att sluta röka haha! Och det relaterar i lite svårigheter. Men men igår så fyllde min mamma år :) så hon fick lite presenter (thailand resa till nästa vinter :D) så att hon ska få gå på tempel of tigers det är verkligen någonting som hon har drömt om så att det ska bli awesome såklart! Sen lite senare på kvällen så åkte vi till en kina restaurang och åt väldigt god mat mums.. me love kina food. nej men det var en lyckad kväll för alla!

Idag så kom min syrra hem från hennes exotiska resa som hon har varit på i typ 3veckor (så jävla avundsjuk) hon var i Malaisia / Thailand, så sjukt underbart. Vi ska hem till henne och hennes sambo i helgen och äta gott och jag ska få presenter hoppas jag haha :D kommer att vara jobbigt dock att se så vit ut bredvid henne haha. Men nu så ska jag facebooka lite  men ni får ha en fortsatt trevlig kväll! <3

frustrerad

Antal dagar utan ciggaretter = 4

Jag det är så himla jobbigt ibland alltså, jag tar ju zonnic vilket fungerar as bra men om man bara blir lite småsur eller någonting så är det sjukt jobbigt! Men det är vart det, det vet jag. Men ibland så vill jag bara tända en cigg och njuta av ett bloss,. men det ska jag inte nu jävlar! <3

tummen upp

Antal dagar utan cigaretter = 1

dags för förändringar.

Hej på er :), ja idag så åkte jag en sväng till Vällingby för att hämta ut lite pengar som jag hade på en check, sen gick jag och köpte zonnic som btw. fungerar as bra ;) ligger på min andra påse nu och det kändes verkligen som ett bra köp :)

Sen så gick jag runt lite för att försöka hitta någonting till min mami som fyller år på onsdag men jag hittade inte det som jag letade efter så att jag får göra ett nytt försök imorgon! Efter Vällingby så åkte jag och hämtade ut mitt paket ifrån Spånga folkan, som innehöll min bikini och min klänning från H&M, och bikinin är så snygg :D me just love it.

Jag måste däremot skicka tillbaka klänningen så att jag får en storlek mindre, så att ni vet så är dem stora i storlekarna. Det var ju lite synd men det är ju fortfarande snö ute så det är lugnt haha. Jag har också fixat mitt nelly paket med "fd. nyårsklänningen" så det ska jag skicka tillbaka ikväll eller imorgon vi får se :) men det känns skönt att ha det avklarat! men nu så ska ja städa rummet WOW men ni får ha en trevlig kväll <3

fimpa röken behåll glöden

Ååhh, det är inte lätt alltså det kan jag lova er.. Jag har rökt en cigg 0,2 nikotin sen jag vaknade idag imorse, och den tog jag eftermaten men nu så kryper det i kroppen på mig och mina "hjärn spöken" säger åt mig att ta en cigg! Och det vill jag verkligen göra men ändå inte, och jag kan inte tänka att "jag vill inte sluta just nu!" för att det kommer jag aldrig att vilja haha, jag kan tänka ibland "varför ska jag sluta"?! men egentligen så är det en väldigt dålig fråga eftersom att det är så farligt, det är ju till och med farligt att vara i närheten av någon som röker  :S,.. det är sjukt alltså, att hjärnan försöker hitta på en bortförklaring typ för att få en cigg^^.


Men jag ska vara stark och klara det här nu! Imorgon så ska jag åka till apoteket och köpa zonnic, det är som en snus med nikotin i som finns med olika smaker jag måste ha det först så att jag blir av med vanan från att röka. Och anledningen till att jag har valt den formen av nikotin intag är för att tuggummi är inge bra för magen + att dem är äkliga, och sug tabletterna gör att man får sår, och sprejen e så himla stark ;P sen så tror jag inte så jätte starkt på plåster! Men jag kommer ju att skriva här om jag tycker att dem hjälper eller inte m.m. så kanske ni får något tips om vad ni ska prova om ni vill sluta röka / snusa :).

Det trodde ni inte va ;) <3

pictures


Tolvslaget

Hahah, jag tror inte att någon vet vad han gör?!

Inte han heller^^

Marie :)

Flempan

Fina middagen som jag tillagade ;) fläskfilé med potatisklyftor m.m

Nationalsången^^ haha

Tolvslaget, mee


Ah, jag vet inte riktigt hah


Fireworks

Varmt?! haha ;)

Tack så jätte mycket allihopa för en underbar kväll <3 love u

2011

Tillbaka från pausen :P, jag hann verkligen inte blogga i fredags det var så mycket att göra hit och dit hela dagen. För det första så försov jag mig och vaknade vid halv ett tiden haha och då åkte jag och papi till Kista en sväng för att köpa lite smågrejer sen när vi är påväg hem så ringer Simon och säger att min hund Mammut har sprungit bort :O så att då var det raka vägen hem för att leta efter henne, men vi hittade henne inte så det var lite panik,.. Men då ringde papi polisen och då hade dem fått in att det var någon som hade hittat en bortsprungen hund i vårat område så att det var väldigt skönt och det var självklart hon <3 jobbig dag för en hund att springa bort liksom på nyårafton^^. Menmen sen så åkte jag och papi för att handla maten som skulle ätas under kvällen men när vi kommer in på Lidl så var det en massa poliser där och dem hade spärrat av alla kassorna förutom hem och hela butiken var helt tom förrutom 5 pers som stod vid polisen, så att jag gick för att hämta det som jag skulle ha men då säger dem till mig att jag får inte handla för att dem ska stänga igen butiken pga. rån :O.... Så att jag fick springa och ta mina grejer som jag skulle ha :p haha, och när papi skulle betala så sa dem "kan du betala med kort, vi har ingen växel kvar" haha stackarna, gud va läskigt egentligen! Allting löste sig där med men när jag kom hem så var klockan typ 16:00 och alla skulle komma om 2/3 timmar och jag var helt ofixad och jag skulle förbereda maten så det var lite panik som ni kanske förstår men jag hann med allt (snacka om superwoman).

Jag hade i alla fall ett jätte trevligt nyårsfirande tillsammans med Simon, Jossan, Max, Rille, Marie, Jossan, Johan & (Niklas) med god middag, champagne, dansande och kortspel haha jag hoppas att alla andra hade lika kul som jag ^^, och det var väldigt skönt att allting gick bra och att ingenting gick sönder eller någonting sånt!

Och snacka om att jag var glad när jag vaknade upp den 1 januari år 2011 och var inte bakis haha :D men jag hade sock ingen ork att logga in på datan i över huvudtaget ;P, och ah idag så har jag rökt en halv cigg, eftersom att jag hade som nyårslöfte att sluta röka så att Jag & Simon gör vårat bästa, önska oss lycka till haha!

Jag hoppas att ni alla hade ett awesome nyår och har en god fortsättning! puss på er.

RSS 2.0